31.1.10

Més enllà del Dakar

Aquest és el nom que en Juan Díaz ha donat al projecte d’anar-se’n amb bicicleta de Badalona a un petit poblat al sud de Costa d’Ivory, uns 7000 kms de res… Ho fa per provar les seves cames? Per cridar l’atenció? Això últim més aviat. Però no perquè estigui especialment llampat –o no més que altres persones que també es dediquen a la cooperació en llocs, que malgrat no ho semblin, són reals- sinó perquè vol recollir diners que serveixin per a la creació d’una escola.

Us deixem alguns dels continguts del web que aviat ha de recollir tot el que giri al voltant d’aquest projecte, suportat també per Global Humanitaria.

A nosaltres ens el va explicar el Jesús del Centre Cívic Dalt la Vila, demanant-nos si podríem tocar-hi cedint la nostra minuta al projecte. Sembla que tenia clar que no diríem que no.

Serà a les 21:30 del 12 de febrer al Centre Cívic. El divendres de Carnestoltes, sí. La mateixa nit que en Gavaldà estarà al Zorrilla, sí… Però ens fa molta il•lusió tornar a aquest espai quasi tres anys després i contribuir al projecte, malgrat l’entorn s’empenyi a contraprogramar-nos. De fet creiem que, els qui ho vulgueu compaginar, tindreu temps de tot. I serà de franc, o sigui que la crisi tampoc us ha de frenar –en Gavaldà és molt més car, segur!

Això sí, ens han dit que les samarretes i altre merchandising del projecte és temptador i que tindreu l’excusa de fer gasto dient que és per una causa solidària…